Worms op Android

worms androidWorms, het populaire turn-based spel waar je op hilarische manieren de wormen van de tegenstander kan vernietigen, wordt door EA-games uitgegeven op Android. Het spel is voor € 2,18 te koop op de market.

Eerder was er al sprake om Worms naar het android platform te brengen, maar nu is Worms definitief te verkrijgen op de market. Een deathmatch bestaat uit een landschap gevuld met wormen van verschillende teams waar elk team om de beurt een worm kan besturen om dan met behulp van een wapen naar keuze de wormen van de vijandelijke teams te vernietigen. Na een aanval gaat de beurt naar het volgende team. Enkele mogelijke wapens zijn een bazooka, een baseballbat, een uzi, een ontploffend schaap en nog veel meer. Je wapenkeuze is heel belangrijk, omdat je met de explosieve wapens ook wormen van je eigen team kan raken, of het hele landschap vernietigen.

Het spel is cartoonachtig ontworpen wat het geheel een erg grappig spel maakt.

scan & download:

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

One Response to “Worms op Android”

  1. Hoe kun je dit verkrijgen zonder kredietkaart? Kun je ook op een andere manier betalen? Want voor een kredietkaart moet je maandelijks meer betalen dan dat dit spelletje kost

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.