Sonos Controller for Android

De Sonos Controller for Android, de nieuwste controller van Sonos, is vanaf nu beschikbaar als gratis app in de Android Market. De Sonos Controller for Android transformeert de meeste Android-smartphones tot een draadloze muziekcontroller voor het toonaangevende Sonos multiroom-muzieksysteem. Bekijk op www.sonos.com/android een video over hoe je de Android-smartphone kunt gebruiken voor het besturen van alle muziek door het hele huis.

“We zijn zeer verheugd dat we muziekliefhebbers een geweldige nieuwe manier kunnen bieden om alle muziek ter wereld te beluisteren”, zegt John MacFarlane, oprichter en CEO van Sonos, Inc. “Android-bezitters pakken nu gewoon hun telefoon en spelen hun muziek thuis via Sonos af.”

Met de Sonos S5 in elke kamer naar keuze en een Android-smartphone in de hand genieten muziekfans van een ongeëvenaarde draadloze muziekervaring in huis. Vind en beluister alle muziek die er is – op internet of uit je persoonlijke muziekverzameling – door het hele huis en geheel draadloos. Speel overal in huis hetzelfde nummer – perfect synchroon. Of speel in elke kamer verschillende nummers. Gebruik de gratis Sonos Controller for Android om al je muziek in alle kamers te vanuit de palm van je hand besturen.

Zoek naar nummers en radiostations door ze in te typen of uit te spreken. Dit laatste kan door de nieuwe Sonos-feature Music Voice Search. Daarnaast zijn de toetsen op de Android-smartphone te gebruiken als volumebesturing. En doordat je Android-telefoon de muziek alleen aanstuurt – en niet de bron is – stopt de muziek nooit, ook niet als je een bericht krijgt of een telefoontje moet plegen.

De Sonos Controller for Android werkt op elke Android-smartphone met Android-versie 2.1 of hoger en met een schermgrootte van HVGA 320 x 480, WVGA 480 x 800 of WVGA 480 x 854. De Sonos Controller for Android is de nieuwe toevoeging aan de familie van Sonos-controllers. Deze bestaat uit gratis apps voor de iPhone en iPad en onze touchscreencontroller, de Sonos Controller 200. Ook is er gratis software voor je Mac of pc. Alle controllers werken naadloos samen.

Naast de Sonos Controller for Android introduceert Sonos ook Sonos Software 3.4 met ondersteuning van Apple Airplay-muziekbronnen, iOS multitasken en meer.

cid:image005.jpg@01CBFDEA.9CA51430
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.