Samsung Galaxy S II Plus vs iPhone 5

Er gaan heel wat geruchten over de lancering van de nieuwe ‘super smartphone’ van Samsung, die volgens sommige bronnen de naam Samsung Galaxy S II Plus zou krijgen.
Deze smartphone, die in augustus 2011 voorgesteld zou worden, zou een geduchte rivaal voor de iPhone 5 worden.

De iPhone5 (of iPhone 4S) wordt verwacht rond september 2011, beide toestellen zouden dus ongeveer gelijktijdig voorgesteld worden.
De nieuwe iPhone zal draaien op het nieuw IOS 5 besturingssysteem met heel wat nieuwe features zwaaronder een verbeterd notificatiesysteem en photo-sharing toepassingen.
Natuurlijk gaan er nog heel wat andere geruchten de ronde, zo zou de iPhone5 een 8 megapixel camera krijgen en over een 3.7 inch scherm beschikken. Zoals gewoonlijk wordt ook verwacht dat de nieuwe iPhone dunner zal zijn dan zijn voorganger.

De nieuwe Samsung Galaxy S II Plus zou dan weer uitgerust zijn met een 1.4 GHz dual-core processor, 1GB RAM en zou draaien op Android 2.3.4 Gingerbread. Android 2.3.4 biedt o.a. support voor Google Talk met video.

Ook voor deze nieuwe Samsung smartphone zijn er heel wat verwachtingen. Of de nieuwe Samsung smartphone deel zal uitmaken van de Galaxy familie valt af te wachten. De kans is groot dat dit toestel een nieuwe naam zal krijgen en dat Samsung hiermee een nieuwe generatie smartphones lanceert.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.