Samsung Galaxy S Android 2.2.1 update beschikbaar

Samsung galaxy sDe Android 2.2.1 update is beschikbaar voor de trotse Samsung Galaxy S eigenaars. Van Samsung’s gewoonte is deze update te downloaden en te installeren vanop Samsung Kies, het computerprogramma om je Samsung Android smartphones mee te updaten / backuppen / synchroniseren.

Deze Android Froyo update voor de Samsung Galaxy S deed al langer de ronde, maar werd sinds kort officieel beschikbaar op Samsung Kies. Veel gebruikers wachten het liefst op de officiële releases.

De Update maakt de Galaxy S opmerkelijk sneller. Nu nog wachten op deze update voor de andere Android smartphones van Android. Veeleisende Android gebruikers zitten al te wachten op de Android 2.3 update. Deze update staat de Samsung Galaxy S ook nog te wachten.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

13 Responses to “Samsung Galaxy S Android 2.2.1 update beschikbaar”

 1. Wel ik probeer al 2dagen te updaten via kies.. en het gaat gwn niet.. geen update verkrijgbaar van 2.2.1.. heb em een week nu de galaxy.. ik beklaag het mij al.. zon traag ding.. en dan een update ervoor en niet beschikbaar.. trist!!

 2. Hier zelfde verhaal… tot op vandaag nog steeds niet beschikbaar.
  SGS is momenteel android versie 2.2 – carrier is Base.

 3. Laatste versie van samsung kies geïnstalleerd, maar nog steeds geen upgrade naar 2.2.1 beschikbaar. Waarom moet dit bij ons altijd een maand langer duren dan in Nl??? Ipv het schoon weer te willen maken met drie nieuwe toestellen, zou samsung er beter voor zorgen dat die “10 miljoen SGS gebruikers” waar krijgen voor hun geld!

 4. Hier ook helemaal geen update naar 2.2.1 beschikbaar en dit met de laatste KIES-versie!
  Dit bericht staat anders toch wel op de .be versie van deze site?
  Ik vraag me af wie de update wel binnen krijgt in België! Proximus of Mobistar maakt alvast niet uit!

 5. Ik heb zelf geen Galaxy S, maar een collega van mij wel, en hij zit al enkele weken op Android 2.2.1 . Als ik meer weet hoe en waar hij de update heeft gevonden, zal ik het hier vermelden.

 6. http://www.androidworld.nl/forum/samsung-galaxy-s/12067-howto-officiele-samsung-update-buiten-kies-om-js3-js5-2-2-1-froyo-46.html

  Ik heb, als Belgische SGS-gebruiker, deze update afgelopen vrijdag geïnstalleerd. Ik was het namelijk grondig beu om te wachten op een eventuele “Belgische update”!!! Alles gevolgd zoals beschreven, had dit nog nooit eerder gedaan, en met succes. Eindelijk de telefoon waar ik 550€ heb voor betaald!

 7. Goeie tip Wim! Ga ik straks ook proberen… ben het ondertussen ook echt wel beu.
  Thanks!

 8. En? Toevallig nog al iemand die de update naar 2.2.1 heeft gedaan? Wat zijn de bevindingen?

 9. Heb die nederlandse update gedaan, werkt prima, sneller enz…
  maar je Proximus app is weg. Je kan deze wel downl, maar kan mn verbinding niet aan- uitzetten, werkt dus niet op de software.
  Moet ze dus opnieuw veranderen, aangezien ik anders niet kan internetten via Proximus
  Sucks

 10. @Dieter : Probeer eens die Proximus tool niet te gebruiken om uw data aan en uit te zetten. Kijk of uw APN nog correct ingesteld is en als alles in orde is gebruik je gewoon de gratis versie van APNDroid om data aan of uit te zetten. Je hebt die Proximus applicatie van geen kanten nodig om te kunnen surfen via Proximus!

 11. @Dieter: na de update is de Hello proximus app idd weg. Evenals de APN moet je terug instellen (internet.proximus.be).
  Na het instellen van de APN de app terug downloaden. Bij mij werkt dit perfect.

  @VerSeg: je hebt de app idd niet nodig om te surfen. Uw dataverbruikt kunnen raadplegen daarentegen, is anders wel een gerief.

 12. dag,
  ik ben al uren op zoek hoe ik die Adnroid 2.2 of 2.3 op mijn SGS krijg. Ik heb Kies geinstalleerd. Die verbindt met mijn windows 7 PC, maar toont GEEN firmware. Kan daar niets over vinden op internet.
  Ben radeloos, ben al 4 uur aan ‘t zoeken, ik geef het op.
  Iemand die voor mij de upgrade kan uitvoeren ?
  dank
  pat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.