Samsung Galaxy Note

De Samsung Galaxy Note is een nieuw type smartphone. De Galaxy Note biedt alle voordelen van de mobiele devices van nu, maar heeft het formaat van een smartphone. Je neemt ‘m daardoor overal mee naar toe. Hiermee creëert Samsung een geheel nieuwe smartphone-ervaring. De Galaxy Note, die draait op het besturingssysteem Android, biedt onderweg veel meer mogelijkheden en nog meer gemak.

De Samsung Galaxy Note heeft een ongeëvenaard 5,3 inch HD Super AMOLED display, het grootste schermformaat van alle smartphones. Dankzij dit supergrote display kunnen gebruikers onderweg meer taken tegelijkertijd uitvoeren. Ook wordt het scrollen en wisselen van scherm geminimaliseerd. Samsung heeft met de Galaxy Note een full touchscreen gecombineerd met de geavanceerde pentechnologie ‘S Pen’. Die combinatie biedt een compleet nieuwe gebruikerservaring: je kunt onderweg op vele manieren ideeën creëren, vastleggen én delen.

De Samsung Galaxy Note heeft een superdisplay

Het 5,3 inch grote HD Super AMOLED scherm van de Galaxy Note biedt ongekende helderheid en scherpte. Video, foto’s, webcontent en documenten komen volledig tot hun recht dankzij diepe zwarttonen en sprankelende kleuren. Het superdisplay heeft een kijkhoek van 180 graden, waardoor je ook met anderen de beelden kunt bekijken. Hoe groot het display van de Galaxy Note ook is, toch is het toestel met 9,65 mm uitgesproken dun.

De enorme schermgrootte van de Galaxy Note betekent ook dat je minimaal hoeft te scrollen of uit te vergroten om PowerPoint-presentaties, webpagina’s, apps en e-books te bekijken. Populaire applicaties die zijn meegeleverd op de Galaxy Note kun je zelfs split-screen op het 5,3 inch Super AMOLED display laten verschijnen.

Met S Planner voegt Samsung een slimme en professionele planner toe die alle voordelen van het grote scherm benut. Zo zijn To Do-lijsten en afspraken geïntegreerd. Het gebruik is intuïtief, zodat je makkelijk je zakelijke en privéleven kan organiseren.

Zelf content creëren en delen met de Samsung Galaxy Note

De S Pen van de Galaxy Note werkt perfect op het touchdisplay. Met de digitale S Pen kun je nauwkeurig ontwerpen en tekenen, zodat je je creatieve ideeën kan vastleggen voordat je ze vergeten bent. Met de multimedia-applicatie S Memo sla je allerlei zelfgemaakte content op. Van afbeeldingen en stemopnamen tot tekst, handgeschreven notities en tekeningen. Dit doe je via één applicatie. Ook kun je de content, zoals foto’s en video’s, nauwkeurig bewerken en personaliseren. Vervolgens kun je je creaties direct delen met anderen via sms, e-mail of Samsungs ChatON gratis wereldwijde mobiele communicatiedienst.

Samsung zal de S Pen SDK vrijgeven, zodat mobiele app-ontwikkelaars nieuwe applicaties en diensten kunnen maken die voor de S Pen geschikt zijn.

Supersnel, superkrachtig

De Samsung Galaxy Note kent niet alleen een supergroot display, maar ook een 1.4 GHz dual-core processor die ervoor zorgt dat het toestel supersnel en superkrachtig is. Het toestel is uitgerust met HSPA+ en is LTE-enabled. Dat betekent een hoge netwerksnelheid en rappe connectiviteit voor snel en naadloos browsen. Daardoor kun je video real-time streamen en online gamen met vrienden.

Samsung vergroot de zakelijke mogelijkheden voor de Galaxy Note via de samenwerking met Juniper Networks. Het Junos Pulse SSL VPN (virtual private network) van Juniper biedt beschermde en veilige toegang op afstand tot bedrijfsnetwerken. SSL VPN is vertrouwd bij ondernemingen en staat veilige toegang voor hoge datavolumes toe. Het is uitgerust met autorisatieprotocollen, zodat bedrijfsgegevens centraal beschermd zijn en de mobiele devices van gebruikers adequaat ondersteund worden.

De Samsung Galaxy Note is vanaf het vierde kwartaal 2011 verkrijgbaar. De adviesverkoopprijs is nog niet bekend.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Trackbacks/Pingbacks

  1. Galaxy Note | Androids - 05. Sep, 2011

    [...] info over de Samsung Galaxy Note vind je hier. Categories: Android phones, Androids, Androids video Tags: AMOLED, samsung galaxy [...]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.