MyHeritage Stamboom App

MyHeritage, ‘s werelds populairste online familienetwerk kondigt vandaag de lancering van de eerste versie van haar nieuwe mobiele applicatie aan. Hiermee hebben gebruikers direct toegang tot hun stamboom en hebben daarmee hun familiegeschiedenis altijd bij de hand. De stamboom app van MyHeritage combineert de laatste touchscreen mogelijkheden met sociale elementen om familieherinneringen weer tot leven te brengen.

De stamboom op zak

Momenteel zijn er 21 miljoen stambomen en 900 miljoen profielen aangemaakt door miljoenen families die bezig zijn hun familiegeschiedenis vorm te geven op MyHeritage. De nieuwe MyHeritage app haalt het beste uit een smartphone en tablet en geeft gebruikers direct toegang tot de stamboom. Zo kan men inzoomen op specifieke informatie over voorouders en verwanten via de ‘knijpbeweging’. Door eenvoudig te tikken op de stamboom en het scherm te verslepen kan men gemakkelijk door diverse generaties heen bladeren. De app laat zeven generaties van de familie zien inclusief foto’s en een uitgebreide profiel van ieder familielid. Een jaar geleden werd vanuit het niets gestart met de bouw van de applicatie, welke geschreven is in de meeste recente HTML5 technologie.

Een manier om met de familie te communiceren De MyHeritage app geeft familieleden nieuwe mogelijkheden om te communiceren. Gebruikers hoeven slechts een familielid aan te tikken om hen te bellen of hen een email te versturen. Aanstaande verjaardagen en jubilea worden in de stamboom gemarkeerd om een extra geheugensteuntje te geven. Daarnaast kan men gemakkelijk en snel foto’s maken en delen, zodat speciale familiemomenten nooit gemist hoeven te worden door familieleden die aan de andere kant van de wereld wonen. De geraffineerde gezichtsherkenningstechnologie kan een persoon automatisch herkennen in een foto en kan deze door één druk op de knop delen met de persoon in de foto.

Ideaal voor familie evenementen

De mobiele applicatie van MyHeritage bevat naast een prachtige vormgeving de laatste touchscreen mogelijkheden. Tevens is de app een uitermate geschikt middel om op familiedagen met de stamboom en foto’s te pronken. De MyHeritage app synchroniseert automatisch alle gegevens inclusief de foto’s die gemaakt zijn tijdens familiereünies, bruiloften en andere familie evenementen, met de familie website van de gebruiker op MyHeritage. Op deze manier blijven alle speciale familiemomenten bewaard voor het nageslacht. Familieleden kunnen ook genieten van de MyCeleb app waarbij gekeken wordt op welke internationale ster men lijkt. Hierbij wordt er gebruikgemaakt van onze gezichtsherkenningstechnologie

“Wij zien dat families het steeds belangrijker vinden om via tablets en smartphones met elkaar in contact te blijven en het voor hun plezier gebruiken. De nieuwe MyHeritage app toont onze toewijding aan het creëren van de beste gebruikerservaring via de mobiele toepassingen”, zegt Gilad Japhet, oprichter en directeur van MyHeritage. “De app is een logisch gevolg op de uitbreiding van onze dienstverlening en onderstreept onze missie om families te verenigen met het verleden en elkaar. Versie 1.0 is slechts het begin. Wij kijken er naar uit om nieuwe functies toe te voegen in de toekomst.”

De mobiele MyHeritage app is gratis beschikbaar in de Android Market. Download de app en log in op jouw MyHeritage account om aan de slag te gaan. Nieuwe gebruikers kunnen zich aanmelden op MyHeritage.nl, hun stamboom opmaken en beginnen aan de spannende ontdekkingsreis van hun familiegeschiedenis. Versie 1.0 ondersteunt 14 talen, waarbij meerdere talen zullen worden toegevoegd in volgende versies. Verder zijn wij al gestart met het ontwikkelen van nieuwe geavanceerde functies waaronder het bewerken van de stamboom en het registreren bij MyHeritage vanuit de app.

MyHeritage

MyHeritage.com is het populairste online familienetwerk. Miljoenen families wereldwijd genieten van een gratis en besloten omgeving waar de familie in contact kan blijven en hun familiegeschiedenis kan bewonderen. De Smart Matching™ technologie van MyHeritage.com biedt gebruikers een innovatieve en spannende manier aan om familie op te sporen en hun familiegeschiedenis te ontdekken. MyHeritage.com is de ideale plek om familiefoto’s te delen en speciale familieherinneringen te bewaren en gedenken in een veilige omgeving. De website is beschikbaar in 38 talen. Tot nu toe hebben meer dan 60 miljoen personen zich geregistreerd. Het bedrijf wordt gefinancierd door Accel Partners en Index Ventures, de investeerders van Facebook en Skype. Voor meer informatie zie www.myheritage.nl.

Download MyHeritage: https://market.android.com/details?id=air.com.myheritage.mobile

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Trackbacks/Pingbacks

  1. MyHeritage App meer dan 100.000 keer geïnstalleerd - MyHeritage.nl - Nederlandse blog - 04. Jan, 2012

    [...] en app websites als AndroidWorld.nl en Androids.be schreven over onze stamboom [...]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.