Huawei Ascend G6 nu beschikbaar in België

Huawei Ascend G6De Huawei Ascend G6 is een ultra-dun (7,85 mm) toestel en weegt slechts 115 gr. Het design van het toestel is geïnspireerd op de stijlvolle Huawei Ascend P6 die afgelopen jaar gelanceerd werd. Huawei zet technologisch vooral in op toestellen die net dat tikkeltje meer kunnen, getuige daarvan de uitgebreide foto-mogelijkheden en de krachtige batterij. De beginnende Android-gebruiker kan ook terugvallen op de Huawei Emotion UI, de gebruiksvriendelijke interface die de gebruiker meteen op weg helpt.

Met de Huawei Ascend G6 kan je voortaan elk moment vastleggen op beeld. De 5-megapixel camera vooraan is ideaal voor het maken van selfies en de 8-megapixel camera achteraan legt de mooiste panorama’s vast dankzij de groothoek lens en de panoramische foto-functies. Voor de iets minder ervaren fotograaf beschikt de Huawei Ascend G6 over een hele reeks functies, zoals het vervagen van rimpels, het automatisch herkennen van de achtergrond waarop het toestel de lichtsterkte aanpast, de functie die ervoor zorgt dat de foto slechts genomen wordt als iedereen glimlacht, voice-gestuurde handsfree selfie, diverse filters, …

Omdat onze smartphone zo onmisbaar is geworden, investeert Huawei ook heel erg in batterijtechnologie. Dit toestel beschikt over een 1.2 GHz processor en een 2000 mAh batterij die tot 30% meer energie bespaart.

Met dit toestel legt Huawei de nadruk op het delen. Dankzij 4G kan dit op een snellere en meer betrouwbare manier dan ooit te voren. Films kunnen in slecht een paar minuten worden gedownload. Werk gerelateerde bestaande worden dankzij de 150 Mbps snelheid in slecht een paar seconden geüpload en foto’s, updates en berichten worden in een oogopslag gedeeld met een grote groep via Facebook of met een beperkte groep vrienden via WhatsApp.

“ We kozen ervoor om zowel een 3G als een 4G versie op de Belgische markt te brengen. De meeste operatoren in België zijn nu pas echt gestart met 4G.  We wilden de eerder afwachtende consument ook al mee laten genieten van de vele mogelijkheden van de Huawei Ascend G6. Niettemin zet Huawei volop in op 4G, niet alleen met dit toestel maar ook met de lancering van nieuwe toestellen in de komende maanden,” zegt Katia Pappas, Marketing Manager bij Huawei Device in België.

De Huawei Ascend G6 is zowel beschikbaar in 3G versie (adviesprijs 199 EUR) en 4G versie (adviesprijs 229 EUR). De 3G versie is beschikbaar in zwart, wit, roze, goud en blauw. De 4G versie zal beschikbaar zijn in volgende kleurencombinaties zwart met licht metaalgrijs of oranje-goud en wit met roze of champagne-goud. Je kan het toestel vinden bij in het volledige nationale retailkanaal.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Comments are closed.