HTC Sensation XL

HTC Sensation XL is de nieuwste Android smartphone van HTC met geïntegreerde Beats audio.

Deze nieuwste innovatie is het resultaat van de samenwerking tussen HTC en Beats en brengt met een 4,7 inch scherm en fenomenale geluidservaring mobiel entertainment naar een geheel nieuw niveau. Met de eerder aangekondigde HTC Sensation XE en de nieuwe Sensation XL profiteren HTC-klanten van een sterk aanbod van smartphones geïntegreerd met Beats audio.

Design, sterke prestaties en fenomenale audio

Met zijn indrukwekkende 4,7inch scherm, slank 9,9mm design en geïntegreerde Beats Audio is de HTC Sensation XL speciaal ontworpen om de beste entertainmentervaring te leveren met fenomenale audio en visuals voor zowel muziek, films als games. De HTC Sensation XL is uitgerust met unieke audio tuning van Beats die ervoor zorgt dat men de muziek hoort zoals de artiest deze heeft bedoeld.

Jimmy Iovine, Chairman van Beats by Dr. Dre en Chairman & CEO van Interscope Geffen A&M Records: “HTC is een geweldige partner en sluit zich volledig aan bij ons streven de muziekervaring op mobiele telefoons zo krachtig en rijk mogelijk te maken.”

De HTC Sensation XL bevat ook nieuwe lichtgewicht urBeats hoofdtelefoons, exclusief ontworpen voor integratie met het Beats audio-profiel op de smartphone. De HTC Sensation XL herkent de urBeats hoofdtelefoon automatisch en past daar direct het profiel op aan voor de optimale Beats geluidservaring. De ingebouwde microfoon maakt hands-free bellen bovendien eenvoudiger.

Afspeellijsten delen

Gebruikers van de HTC Sensation XL kunnen muziekaanbevelingen en afspeellijsten delen met vrienden via SMS, e-mail of Facebook-profiel. Om het beste geluid te selecteren voor een binnenkomende oproep of bericht van vrienden en familie, kan men de ringtone trimmer gebruiken. Hiermee is het mogelijk muziek aan te passen en deze toe te voegen aan het contactprofiel.
De HTC Sensation XL is uitgerust met een 8-megapixel camera met een f/2.2, 28mm breedhoeklens met BSI-sensor. Hierdoor is het mogelijk meer van een scene in een beeld te vatten en wordt betere kwaliteit geleverd bij weinig licht.

HTC Watch

De HTC Sensation XL integreert HTC Watch, een applicatie en dienst die een volledige bibliotheek met de meest recente en populaire films en televisieprogramma’s direct beschikbaar maakt. Consumenten ontdekken zo de nieuwste video content op een eenvoudige en visueel aantrekkelijke manier. HTC Watch gebruikt progressieve download-technologie die het mogelijk maakt video’s te bekijken zonder dat eerst een groot bestand gedownload moet worden. De applicatie biedt de keuze tussen het huren of kopen van een video. Wanneer je een video koopt kan deze bekeken worden op maximaal vijf verschillende HTC-apparaten.
“Met Beats Audio bouwt de HTC Sensation XL voort op HTC’s toewijding om de best mogelijke audio te leveren op je smartphone, of je nu muziek beluistert, een film bekijkt of een game speelt,” zegt Peter Chou, CEO HTC. “Dit is een prachtig voorbeeld van het belang van onze samenwerking met Beats voor onze klanten.”

Beschikbaarheid

De HTC Sensation XL is vanaf begin november in de Benelux beschikbaar. De consumentenadviesprijs van het toestel bedraagt 599 euro inclusief BTW, exclusief abonnement. Ook is de HTC Sensation XL in beperkte oplage verkrijgbaar inclusief de special edition Beats Solo hoofdtelefoon voor een onovertroffen audio-ervaring.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Trackbacks/Pingbacks

  1. HTC Sensation XL review | Androids - 08. Mar, 2012

    [...] to view this website. ↓ Leave a comment We hebben een mooie kans gekregen om de HTC Sensation XL met Beats Audio uitgebreid te testen en onze ervaringen met dit toestel met u te delen. We [...]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.