HTC One X

De HTC One X maakt deel uit van de nieuwe HTC One-serie die uit drie toestellen bestaat: de HTC One X, de HTC One S en de HTC One V.

Het toestel beschikt over Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) en HTC Sense 4, de nieuwe versie van HTC’s interface.

In het HTC One-portfolio is voor het eerst ook volledige integratie met Beats Audio toegepast voor een rijker en authentieker geluid. Dit is duidelijk merkbaar, of je nu naar je favoriete muziek luistert, naar een YouTube video kijkt of aan het gamen bent.

Met de nieuwe HTC Music Hub op de HTC One-toestellen kun je niet alleen de muziek die op je toestel is opgeslagen op één plek vinden, maar ook al jouw favoriete kanalen van internetradio, streaming-diensten en muziek-apps  verzamelen. Hiermee heb je altijd snel toegang tot jouw muziek.

De HTC One X is vervaardigd uit een polycarbonaat unibody met de robuustheid van metaal met een licht gewicht. Met een naadloze constructie combineert de unibody een glossy finish en een matte achterkant. De HTC One is razendsnel met de nieuwe NVIDIA Tegra 3-processor die zorgt voor heldere beelden, snellere applicaties en een langere accuduur. De processor bevat 1.5GHz Super 4-PLUS-1 quad-core met een geïntegreerde vijfde core voor besparing op de batterij en een high-performance 12-Core NVIDIA GPU. De HTC One bevat ook een indrukwekkend 4.7-inch, 720p HD-scherm met 3-D glas dat is beschermd door Corning Gorilla Glass.

Bekijk hier alle technische specificaties van de HTC One X.

De HTC One X is vanaf  2 april in de Benelux beschikbaar. De consumentenadviesprijs van het toestel bedraagt 649 euro. Een review volgt later.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.