HTC Explorer

De HTC Explorer is een betaalbare Android smartphone met HTC Sense en een uniek design.

De HTC Explorer biedt een geavanceerde smartphone ervaring aan mensen die voor de eerste keer een smartphone gebruiken. Met een rond en compact design, een 3.2” HVGA touchscreen en een 3 MP camera biedt de HTC Explorer geavanceerde smartphone technologie in een aantrekkelijke en betaalbare telefoon.
“HTC Explorer is een gebruiksvriendelijke smartphone die de gebruiker centraal stelt en snel toegang geeft tot zijn belangrijkste content,” zegt Mark Moons, Regional Director HTC Benelux. “HTC Explorer is een slimmere telefoon voor iedereen en vertegenwoordigt HTC’s wereldwijde toewijding voor de uitbreiding van de markt voor geavanceerde smartphones.”

HTC Sense

Met HTC Sense krijg je scherpe beelden, levendige animaties, een zeer brede widget keuze en een audiovisuele ervaring van het weer. HTC Explorer heeft ook een aanpasbare lock screen die werkt als een real-time scherm voor de meest belangrijke content van consumenten, zoals social updates, foto’s, het weer of beursberichten die op het display scherm verschijnen. De lock screen zorgt ook voor een snelle toegang tot de camera om belangrijke momenten vast te leggen. De nieuwe Smart Dialer toont een one-touch menu voor het snel en gemakkelijk bellen van contacten.

Blijf in contact met familie en vrienden

Bekijk sociale updates van collega’s, vrienden en familie met de People widget. De People widget toont social updates in een enkele lijst. Je kunt ook makkelijk een foto, videoclip en locatie versturen in een bericht met slechts een druk.

Snelle intuïtieve web browsing

De HTC Explorer biedt een complete web browsing ervaring met Adobe ondersteuning en is de eerste met een HVGA scherm. Hierdoor kan je bijna alle applicaties uit de Android Market gebruiken. Slimme URL voorspelling biedt een snelle toegang tot de 100 best bekeken websites. De automatische URL correctie stroomlijnt de web navigatie. Gebruikers kunnen restaurants reserveren of verbinding maken met de hotline van klantendiensten door te drukken op een telefoonnummer op eender welke website. Ben je je routebeschrijving vergeten printen dan kan je op het adres drukken om een real-time map en locatie op te halen.

Controleer je werk en persoonlijk leven

De HTC Explorer geeft je toegang tot meerdere werk en persoonlijke email-accounts en geeft verschillende kalenders weer in een oogopslag. De afspraken uit verschillende kalenders worden getoond in verschillende kleuren zodat je een overzichtelijk beeld hebt van je dag. Nieuwe kalenderafspraken kunnen bediend worden met één tab zodat jij bepaalt hoe je je tijd indeelt. HTC Explorer geeft je controle over je data en mobiele diensten met een gebruiksmonitor die jouw belminuten, berichten en data bijhoudt. Zo blijf je op de hoogte van je uitgaven.

Beschikbaarheid

De HTC Explorer is beschikbaar vanaf mid-november in de kleur zwart. De consumentenadviesprijs van het toestel bedraagt 179 euro inclusief BTW.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.