HTC EVO 3DHTC lanceert de HTC EVO 3D

Deze smartphone focust op multimedia toepassingen en zou haarscherpe 3D-beelden kunnen vastleggen.

De HTC EVO 3D is vanaf augustus 2011 te verkrijgen in de benelux voor 619 euro, incl. BTW.

Wat maakt de HTC EVO 3D een must-have?

De HTC EVO 3D maakt het eenvoudig 3D-video’s op te nemen, te bekijken op het haarscherpe qHD-scherm en te delen met vrienden en familie. Bovendien kan via de HTC Watch service gebruik worden gemaakt van een uitgebreide bibliotheek met films en TV-programma’s.

3D zonder bril

Het verbluffende stereoscopische scherm van de HTC EVO 3D zorgt ervoor dat het 3D-effect natuurlijk kan worden beleefd zonder dat een speciale 3D-bril nodig is. Foto’s en video’s zijn levendig en spatten van het scherm af zodat bijzondere momenten, gemaakt met de dubbele 5-megapixel camera van het toestel, perfect kunnen worden herbeleefd. De weergave van 3D-films, -video’s, -foto’s en -games op het indrukwekkende 4.3 inch qHD-scherm, in combinatie met stereo surround sound, geeft bovendien een hele nieuwe dimensie aan entertainment. De qHD-resolutie zorgt ervoor dat beelden op het 4.3 inch scherm tot 35 procent scherper worden weergegeven dan op WVGA-resolutie.Het verbluffende stereoscopische scherm van de HTC EVO 3D zorgt ervoor dat het 3D-effect natuurlijk kan worden beleefd zonder dat een speciale 3D-bril nodig is. Foto’s en video’s zijn levendig en spatten van het scherm af zodat bijzondere momenten, gemaakt met de dubbele 5-megapixel camera van het toestel, perfect kunnen worden herbeleefd. De weergave van 3D-films, -video’s, -foto’s en -games op het indrukwekkende 4.3 inch qHD-scherm, in combinatie met stereo surround sound, geeft bovendien een hele nieuwe dimensie aan entertainment. De qHD-resolutie zorgt ervoor dat beelden op het 4.3 inch scherm tot 35 procent scherper worden weergegeven dan op WVGA-resolutie.

Switchen tussen 2D en 3D

De HTC EVO 3D heeft een functioneel ontwerp. Met een aparte knop voor de dubbele 5-megapixel camera en een knop waarmee eenvoudig kan worden geswitched tussen 2D en 3D, kunnen belangrijke momenten snel en gemakkelijk op de gewenste manier worden vastgelegd. Deze kunnen vervolgens via HDMI 1.3 worden gedeeld. Verder kan met het Tiltshift-effect een creatief perspectief toegevoegd worden aan foto’s. Hiermee kunnen delen van het beeld doelbewust worden vervaagd zodat de impressie van een schaalmodel ontstaat. Dankzij een f2/.2 diafragma presteren de camera’s ook goed in slecht verlichte omgevingen. Video’s worden opgenomen op 720p resolutie met tot 30 frames per seconden, dit maakt de HTC EVO 3D een perfecte smartphone om een avond uit met vrienden vast te leggen.

De HTC EVO 3D heeft een krachtige 1.2-gigahertz dualcore Qualcomm Snapdragon processor. Deze ondersteunt niet alleen de 3D-capaciteiten van het toestel, maar levert ook een snelle internetervaring, hoogwaardige opnames van bewegende beelden en het afspelen van video in Full HD (1080p). Verder bevat het toestel de nieuwste versie van HTC Sense (3.0). Met menu’s in 3D en de mogelijkheid om het lock screen geheel naar eigen wens aan te passen, zijn de belangrijkste foto’s, video’s en berichten altijd binnen handbereik.

HTC Evo 3D specificaties

 • Android 2.3.4 met HTC Sense
 • 1.2 GHz, dual core processor
 • 1 GB internal storage
 • 1 GB ram
 • 4.3 inch 3D LCD touchscreen
 • GPS
 • Bluetooth, wifi, micro USB, DLNA
 • 5 megapixel 2D foto’s en 2 megapixel 3D foto’s
 • 2D en 3D video in 720p resolutie

Bekijk alle EVO 3D specificaties

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

2 Responses to “HTC EVO 3D

”

 1. Hij is dan nu eindelijk uit in Europa en het is een zeer degelijke telefoon. Vooral het 3D effect is heel leuk, maar niet noodzakelijk naar mijn mening.

  Verder houdt de batterij het redelijk lang vol als je beseft dat het 3D effect toch wat energie kost, naast all apps, belichting van het scherm en internet. Prima telefoon dus!

Trackbacks/Pingbacks

 1. HTC EVO 3D video | Androids - 28. Jun, 2011

  [...] Meer informatie? HTC EVO 3D [...]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.