HTC Desire 601

De HTC Desire 601 heeft veel functies van de HTC One die eerder werd uitgeroepen tot beste telefoon ter wereld. HTC BlinkFeed, HTC Zoe met Video Highlights en HTC BoomSound maken de HTC Desire 601 dan ook de meest geavanceerde mid-range smartphone van dit moment.

Geavanceerde opties

De 5 megapixel camera van het toestel legt HTC Zoe’s vast en brengt beelden tot leven in video’s van drie seconden. De mogelijkheden van HTC Zoe ondersteunen geavanceerde opties als Sequence Shot, Always Smile en Object Removal. Hiermee is het mogelijk met minimale inspanning geweldige fotoresultaten te boeken.

“In de afgelopen 17 jaar heeft HTC de mobiele industrie uitgedaagd om innovaties te ontwikkelen die de manier waarop mensen hun mobiele telefoon gebruiken veranderen. Met de Desire 601 veranderen we niet alleen de manier waarop mensen de middenklasse telefoon zien, maar we leggen de lat zelfs hoger voor onze toestellen in het hogere segment”, zegt Peter Chou, CEO van HTC. “We zijn toegewijd aan het creëren van het meest innovatieve productportfolio. Onze Desire-serie is synoniem geworden voor kwaliteit voor een goede prijs. Met het leveren van geavanceerde mogelijkheden, staan deze telefoons voor premium kwaliteit in een middenklasse segment.”

Video Highlights brengt de camera-ervaring van de HTC Desire 601 naar een hoger niveau door het creëren van highlights die getoond worden op het hoogwaardig kwalitatieve 4,5 qHD-scherm. Deze videoclips van 30 seconden, inclusief muziek van één van de zes beschikbare thema’s, zijn eenvoudig te maken en direct te delen.

Supersnel browsen en delen

De HTC Desire 601 combineert een Qualcomm Snapdragon 400, dual-core 1,4GHz processor en LTE-connectiviteit om supersnelle HD-video en muziek streaming mogelijk te maken. De HTC BoomSound speakers aan de voorzijde van het toestel levert in combinatie met het grote scherm een kwalitatieve audiovisuele ervaring. De kracht van de speakers zorgt ervoor dat je altijd een home entertainment-ervaring op zak hebt.

Prijs en beschikbaarheid
HTC Desire 601

De HTC Desire 601 is beschikbaar vanaf oktober. De consumentenadviesprijs bedraagt 349,00 euro inclusief BTW, exclusief abonnement.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.