HTC Desire 500

De Desire 500 is een krachtige mid-range telefoon met een 1,2 GHz quad-core processor, HTC BlinkFeed en Video Highlights. De HTC Desire 500 is ontworpen voor gebruikers die een superieure mobiele ervaring zoeken voor een goede prijs. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren Lacquer Black en Glacier Blue waarmee het een stijlvolle uitstraling heeft.

Jouw leven door een mobiele lens

Met de 8 megapixel camera van de HTC Desire 500 kun je ieder moment vastleggen en delen. Deze camera combineert de HTC ImageChip processor om spectaculaire shots te kunnen maken met HD-video. Met de 1,6 megapixel front-facing camera is het makkelijk een goed zelfportret te maken. Leg automatisch de perfecte lach vast met gezichts- en glimlachherkenning. Bewerk vervolgens je beelden met een serie creatieve filters en deel ze direct met vrienden, familie en volgers op je favoriete sociale netwerken. Dit alles zonder je toestel te hoeven koppelen aan een PC.

Video Highlights verandert de manier waarop we speciale momenten delen. Het verzamelt jouw foto’s en video’s van een event of een specifieke dag. Hiervan wordt vervolgens een videoclip van 30 seconden gemaakt, inclusief muziek van één van de zes beschikbare thema’s.

“Het HTC Desire-portfolio brengt een hoogwaardige mobiele ervaring naar een groot publiek”, zegt Peter Chou, CEO van HTC. “De Desire 500 is dan ook perfect voor mensen die altijd onderweg zijn, zodat ze eenvoudig kunnen multi-tasken en overal en altijd interessante informatie tot zich kunnen nemen. Verder heeft het toestel een super camera waarmee de belangrijkste momenten tot leven kunnen worden gebracht.”

Jouw favoriete content live op je homescreen

De HTC Desire 500 brengt verder het populaire HTC BlinkFeed naar de Desire-serie. Met HTC BlinkFeed wordt je homescreen getransformeerd naar een livestream van sociale netwerken en nieuws waarmee je in één oogopslag de nieuwste content kunt zien. Door gebruik te maken van lokale en wereldwijde content biedt BlinkFeed dagelijks nieuws uit meer dan 10.000 artikelen van media als Facebook, MTV, Twitter, AFP en UEFA Champions League.

Met een 1,2 GHz quad-core processor biedt de HTC Desire 500 bovendien de mogelijkheid op een hoge snelheid te multitasken, browsen en mobiel te gamen. Met een slot voor een microSD-kaart met ondersteuning tot 64GB, kom je nooit ruimte tekort voor de belangrijkste foto’s, video’s, apps en games.

Prijs en beschikbaarheid

De HTC Desire 500 is beschikbaar vanaf begin september. De consumentenadviesprijs bedraagt 249,00 euro inclusief BTW, exclusief abonnement.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.