GALAXY Tab 7.0 Plus

Bron: Samsung

Samsung heeft de GALAXY Tab 7.0 Plus aangekondigd, een 7 inch tablet die draait op Google Android™ Honeycomb.

De GALAXY Tab 7.0 Plus opent een wereld aan entertainment, speelt vele videoformaten af en brengt je social networks dichterbij.

“Met de lancering van de Galaxy Tab hebben wij de markt voor 7 inch tablets opengebroken. Voortbouwend op het succes van de GALAXY Tab, brengen we nu de GALAXY Tab 7.0 Plus uit die nog méér biedt dan de huidige modellen. De nieuwe tab is nóg makkelijker mee te nemen, werkt nóg handiger en geeft een rijkere multimedia-ervaring”, zegt Geert Mol, Marketing Manager Samsung Mobile. “De GALAXY Tab 7.0 Plus is ideaal voor degenen die altijd productief willen zijn. Of je nu in contact wilt blijven met je collega’s, je vrienden of altijd de nieuwste content binnen handbereik wilt hebben: de Galaxy Tab 7.0 Plus maakt het mogelijk, waar je ook bent.”

Extra productief

Dankzij het 7 inch display is de GALAXY Tab 7.0 Plus eenvoudig mee te nemen. Met een gewicht van 345 gram en een dikte van slechts 9,96 mm past deze tab makkelijk in je jaszak of tas. Onderweg kun je met de GALAXY Tab 7.0 Plus slim multi-tasken. De tab werkt razendsnel dankzij de krachtige 1.2 GHz dual core processor. Met ‘Mini Apps’ heb je 7 veelgebruikte applicaties op het startscherm direct bij de hand. Favoriete functies zoals een music player of agenda laat je als pop-up op full screen applicaties verschijnen. Maar er is meer mogelijk, want met LivePanel richt je je interface in zoals jij dat wilt.
Het webbrowsen op deze tab is verbeterd met Adobe Flash en een supersnelle HSPA+ verbinding. Daarmee kun je drie keer zo snel downloaden als met een conventionele HSPA connectie. Met Wi-Fi Channel Bonding combineer je twee kanalen tot één voor een verbeterde netwerkverbinding en datatransfers die tot twee keer zo snel zijn. Ook kun je met de GALAXY Tab 7.0 Plus voice en video calls maken zonder headset. Je ziet je vrienden en familie uit de hele wereld haarscherp op het grote display van de tab.

Onderweg van entertainment genieten

Op de Galaxy Tab 7.0 Plus kun je genieten van Full HD-video’s op het 7 inch WSVGA display. Dankzij de ondersteuning van DivX multi codec speel je op de tab video’s in verschillende bestandsformaten af. Op het vernieuwde virtuele clipboard sla je teksten en beelden op om deze vervolgens te knippen en plakken waar je maar wilt.

De Readers Hub en de Music Hub op de tab geven direct toegang tot content zoals e-books, kranten, tijdschriften en meer dan 13 miljoen songs. De Social Hub brengt e-mail, instant messaging, contacten en afspraken handig op één plek samen.
De Samsung GALAXY Tab 7.0 Plus zou € 499,- incl. BTW kosten en eind 2011 verkrijgbaar zijn.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.