Dikkie Durf

Dikkie Durf is een wonderbaarlijke app voor de allerkleinsten. Het is een rijk geïllustreerde puzzel-en ontdekkings-app voor kinderen vanaf 3 jaar. In deze educatieve applicatie beleven Dikkie Durf en Poes spannende avonturen.

Dikkie Durf is zijn spullen verloren en heeft hulp nodig om ze terug te vinden. Kinderen kunnen hun fantasie gebruiken, om het verhaal tot een goed einde te brengen. Naast acht verschillende locaties, zijn er nog eens zes extra doolhof spellen vrij te spelen. In deze doolhoven moet Poes door de gangetjes gestuurd worden om losse stukjes speelgoed te verzamelen. Dikkie Durf staat daarmee garant voor eindeloos speelplezier.

Vermaak en ontwikkeling staan centraal in deze app van Fantazm. Een kind leert nieuwe voorwerpen kennen, waarbij zijn of haar woordenschat spelenderwijs wordt vergroot. Daarnaast stimuleert de intuïtieve bewegingsgevoelige bediening de hand-oog coördinatie, waardoor de cognitieve vaardigheden van het kind sterk verbeterd worden.

Ga voor meer informatie naar: http://www.dikkiedurf.nl/. De app is kindvriendelijk, omdat het geen externe advertenties of in-app aankopen bevat.

De app is te vinden in Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fantazm.davedaring

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.