Android 2.1 update voor HTC Hero uitgegeven

HTC HeroDe Android 2.1 update voor de HTC Hero werd al een hele tijd verwacht. In maart heeft HTC de update naar Android 2.1 voor de HTC Hero uitgesteld naar april, maar zelfs in mei was er nog altijd geen resultaat. HTC liet zijn consumenten lang wachten, maar eindelijk kan nu ook de HTC Hero feilloos updaten naar Android 2.1.

De update is al beschikbaar voor Taiwanese gebruikers. De rest van de wereld moet nog wat langer wachten op de update, maar er wordt verwacht dat deze zo snel mogelijk verspreid zal worden. Het zou slechts een kwestie zijn van enkele weken of zelfs dagen. Een officiële datum van de komst van de update in België en Nederland is nog niet genoemd.

De HTC Hero eclair update (3.31.751.1) is een doodgewone Android versie update. Buiten de mogelijkheden van Android 2.1, komen er geen extra functionaliteiten bij.

Nu is de vraag of HTC de Hero ook nog zal meenemen naar Android 2.2 . Volgens een aankondiging van HTC zullen eerst de HTC Incredible, MyTouch 3G, HTC Desire en HTC EVO 4G smartphone een Andoid Froyo update krijgen. De HTC Hero en de HTC Legend zijn hier zelfs niet vermeld. Door hun late update naar Android 2.1 kan het goed zijn dat ze nooit een officiële update naar android 2.2 zullen krijgen.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

9 Responses to “Android 2.1 update voor HTC Hero uitgegeven”

 1. Sparerb_pete 07. Jun, 2010 at 20:04

  Ik ben benieuwd…..

 2. Sparerib_Pete 08. Jun, 2010 at 00:18

  Early adapters worden dus duidelijk echt gestraft. Geen respect van HTC voor de Hero-believers van het eerste uur. Wel bijzonder wrang dat ze anderzijds met veel trots op htc.com afficheren dat de Hero alweer een prijs heeft weggekaapt, “HTC Hero wins Best Mobile Handset or Device for the Global Mobile Awards 2010″.
  En dan deze hele idiotie als dank. Moest het toestel niet zo goed zijn, ik had HTC allang de rug toegekeerd.

 3. Nog steeds geen update te zien op mijn htc hero en op de website wi… :p of ben ik te ongeduldig ? :p

 4. De update is voorlopig een privillege voor de Taiwanese gebruikers onder ons, maar deze Android 2.1 update zou zeer snel beschikbaar worden voor Europese landen, Als we HTC moeten geloven toch. Hoewel ze ook niet echt geloofwaardig waren toen het ging over de verwachte datum van deze update …

 5. Op andriodworld stond te lezen dat de CEO van HTC Benelux de update heeft aangekondigd en dat hij deze week zou beschikbaar worden gesteld… Nja ik wacht…. :p

 6. eventjes mezelf corrigeren : http://www.androidwrold.nl

 7. http://www.androidworld.nl => damn ik kan nimi typen, komt wsss door de examens… :p mijn excuses :p

 8. androidworld.nl => damn ik kan nimi typen, komt wsss door de examens… :p mijn excuses :p

 9. De pre-update is geïnstalleerd op mijn HTC. Je moet de datum naar 15/08 verzetten en de Hero opnieuw opstarten. Daarna verschijnt een de vraag of je de pre-update wilt installeren.

  Meer informatie op http://www.htcheroblog.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.